Klinikken

God kvalitet
Jeg tror på, at patienterne får den bedste tandbehandling ved regelmæssige besøg, hvor vi fortløbende planlægger behandlingerne således, at tandsættet til stadighed optimeres og bevares sundt og raskt.

Jeg tror på, at sundhedsydelser skal tages seriøst og ikke er et ”produkt” der skal sælges som tilbud på nettet  eller  som ”deals”.

Tillid
Jeg tror på, at god behandling er et spørgsmål om tillid mellem patient og behandler. Moderne teknologi og state of the art udstyr er en selvfølge, ligesom vi ikke går på kompromis med materialerne.

Jeg tror på, at din behandler yder bedst, hvis han kender din mund og dine ønsker. Derfor behandles du kun af mig her på klinikken. Også når du ”kun” skal have pudset tænder.

Uddannelse og certifikater
Jeg tror på efteruddannelse og teknologisk kontrol. Derfor dokumenterer jeg efteruddannelse. Ligeledes er klinikkens sterilisation og vandkvalitet certificeret af henholdsvis Statens Serum Institut og Eurofins Miljø A/S.

Jeg tror på, at tandbehandling ikke behøver at være dyr for at være god. Jeg samarbejder med specialister jeg selv vil behandles af og laboratorier, hvis arbejde jeg selv vil have i munden.

Jeg tror på godt arbejde til en fair pris.

 

 

 Allan Rosenbaum

Allan RosenbaumCertifikater: